MELNAIS PRINCIS


Sviests – 200 g
Melnā šokolāde (70% kakao) – 5 tāfelītes
Cukurs – 3 tējkarotes ar kaudzi
Sviesta cepumi – 3 pakas
Cukādes – 150 g
Lāceņu liķieris – 50 g
Pekanrieksti - sauja

Izkausē ūdens peldē šokolādi un sviestu, ja nepieciešams, pieliec klāt cukuru. Jāsagaida, lai šokolāde izkūst, bet nekļūst karsta.
Sagriez cukādes, sajauc kopā ar cepumiem, pielej lāceņu liķieri, visu sajauc.
Iezied pannas malas ar sviestu.
Iemaisi šokolādes, sviesta masu cepumos un cukādēs.
Apgrauzdē pekanriektus, pielej klāt arī mazliet lāceņu liķiera, ļauj, lai tas ievelkas riekstos.
Izgrezno kūku ar pekanriekstiem, liec ārā atdzesēties.

Komentāri (3)  |  2010-02-19 20:43  |  Skatīts: 2480x
Danna* - 2010-07-24 16:58
Mmm.. mana mīļāka kūka, būs jau laikam jāpamēģina mājās!

- Puce -* - 2010-07-24 16:59
Toc, baigi garsiga, izmeginasu!

Eva* - 2010-07-24 17:00
Mhmm... piekritu abam divam! :)


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ